Palle Hjorth inviterer…….

kulturmaskinen.com/arrangementer/palle-hjorth-inviterer-2/
I en række unikke koncertaftener i foråret 2021 sætter den fynsk baserede musiker Palle Hjorth sine spændende kollegaer i stævne i Frølageret på Kulturmaskinen. Snakken går, sangene spilles og (måske ny) sød musik opstår. En onsdagsklub for den nysgerrige lytter – et slags musikalsk ’talk’show, som bringer dig helt tæt på musikken og på menneskene bag.
Palle Hjorth er en af Danmarks førende på tangenterne—og især på Hammond-orgel har han gjort sig bemærket, når han tur-nerer og har turneret med blandt andre Peter Sommer, Savage Rose, Poul Krebs, Michael Falch, The Sandmen og mange flere. Han har medvirket på adskillige plader og er efterhånden en institution i dansk musik.
Palle Hjorth åbner sit univers den 24. marts og den 14. april. Med sig har han nogle af de største og de mind-ste, de dygtigste og de hyggeligste af de musikalske bekendtskaber, han har gjort sig igennem tiden. Du bliver forhåbentlig fast gæst i stuen, når Palle Hjorth inviterer. 24.marts: Palle Hjorth inviterer Orhan Özgur, Rune Kjeldsen & flere måske Orhan spiller saz. Sammen med Rune Kjeldsen og Knut Arne Finsrud dannes lyden af tyrkisk psych/blues/rock! Ægte god musik spillet af ægte gode musikere.
14.april: Palle Hjorth inviterer Peter Sommer & ”Q” Kom med i maskinrummet, hvor Peter Sommers sange opstår og får liv i et smukt samarbejde med produceren ”Q”. Måske skabes en ny klassiker denne aften—helt fra bunden? Mens du lytter?

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.